natur

 

 

Natur!

 

Jag sitter här i min kontorsstol och funderar på hur jag ska kunna sammafatta detta utan att skriva en hel bok. Man kan mer eller mindre säga att jag är uppvuxen i skogen och har ett starkt band till allt vad jakt och fiske innefattar.

 

Naturen betyder så mycket mer för mej än bara träd och mossa. Dem otroligt vackra färgerna och kontrasterna som träder fram under de fyra olika årstiderna är sej aldrig likt. Allting förändras med tiden och ser olika ut för varje år.

 

Att få komma ut i skogen kan vara otroligt avkopplande och stillsamt, att slippa känna vardagens stress och bara få tänka på dom sakerna som man inte hinner lägga tankarna annars på är ett faktum. Det är många beslut som är tagna på älgpasset eller då man har fått följa med bästa vännen på fågeljakt.

 

Redan vid barnsben har man fått följa med ut i skogen på diverse jakter. Man har fått lära sej i ung ålder att göra upp en redig brasa med hjälp av en tjärustubbe. All ledig tid som liten grabb gick till att följa med farfar på harjakt. Nu är tyvärr den tiden förbi. En tid som jag skulle göra vad som helst för att få uppleva igen. All denna tid man har fått följa med och springa bakom stövelskaftet på både farsan och farfar har bidragit till den personen man är idag.

 

Mitt band till naturen är starkt och jag tycker det är synd att man inte har all den tid man vill för att vara ute i skogen. Oavsätt om det är jakt, fiske eller om jag bara har kameran med mej så är naturen något speciellt man inte kan vara utan.

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved