Skotercross

 

Skotercross!

 

Jag ska inte förneka att jag tycker skotercross är något av det absolut roligaste som finns att fotografera, saken är den att då man lärt känna så pass många skotercross antusiaster som jag gjort under årens lopp så känner man sej alltid välkommen på banan, hur illa än banan är och hur mycket än det vräker ned snö så är det alltid någon som ropar tjänare "Bulten" det var länge sen!

 

Den värmen, hjälpsamheten och engagemanget som cirkulerar runt omkring skotercrossfolket är unikt enligt mej! Att resa från Kiruna i norr till Lima i söder är ingen liten sträcka att frakta skotrar, släpvagn, sprinter och crafterbussar på. Jag slår vad om att 9 av 10 resor så är det snöstorm och blixthalka också.

 

Jag är glad att jag har fått hoppa in i den här cirkusen i ett antal år, jag har fått uppleva de klassiska, blod, svett och tårar så många gånger, utan mina bilder skulle jag inte komma ihåg alla fantastiska minnen.

 

Jag lovar framöver att jag kommer att synas vid banan lite här och där för att få plocka fram "Canonen" och ta lite fräna bilder! Snacka lite skit med förarna och frysa satan där ute i snöröken. Men det är det värt, för det är så förbaskat roligt att springa omkring som ett litet barn och leta fräna vinklar för att ta den perfekta bilden.

 

Om jag aldrig uttryckt mej nog tacksamt till alla som hjälp mej under alla år så vill jag bara säga, Tack än en gång, för alla som plockat upp mej och låtit mej få åka med till alla tävlingar. Ni som har ringt och erbjudit en plats i bussen/bilen. Listan går att göra hur lång som helst. Så det är mycket enklare för mej att säga på så sätt att ---> Ni vet vilka ni är!

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved